Att blockera någon på Facebook är inte ovanligt. Kanske bråkar du med en vän, eller så vill du helt enkelt inte att den personen ska kunna kontakta dig längre. Men vad händer om du har blockerat någon av misstag? Eller kanske du bara är nyfiken på vem du har blockerat tidigare?

Det är där den här guiden kommer in. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du ser listan över personer du har blockerat på Facebook.

Så här visar du din blockerade lista på Android

Detta öppnar en lista över personer du har blockerat på Facebook. Om du inte ser någon listad betyder det att du inte har blockerat någon.

Du bör nu se en lista över alla personer du har blockerat på Facebook. Härifrån kan du avblockera vem som helst genom att klicka på avblockeringsknappen bredvid deras namn. Och om du vill återupprätta anslutningen kan du till och med gå ett steg längre genom att bli vän med dem på Facebook igen.

Kan folk se om de har blivit blockerade av dig på Facebook?

Det korta svaret är nej, när du blockerar personer på Facebook kommer de inte att meddelas. Det finns dock några metoder de kan använda för att ta reda på det på egen hand.

Om de till exempel försöker hitta din profil på Facebook och inte kan hitta den är det ett ganska bra tecken på att du har blockerat dem. Dessutom kommer de inte längre att kunna se några av dina inlägg eller profilinformation. De kommer inte heller att kunna tagga dig i inlägg eller skicka meddelanden till dig på Facebook.

Kontrollera din blockerade lista

Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig att lära dig hur du ser personer du har blockerat på Facebook. Det är en bra idé att kontrollera din blockerade lista ofta om du av misstag blockerat någon som är viktig för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *